Verberg menu  
Verberg menu  

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, of heeft u vragen, dan kunt u onze klantenservice bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer:
0486 - 769 049

Adres

Gasolietank-reniging
Palenrij 6a
5411 LX Zeeland

 Contact: 0486 - 769 049

Gasolietank Cleaning IJveer XII (12)

Gasolietank reiniging van IJveer 12. Een voormalige veerboot die dienst deed in de havengebieden van Amsterdam. Het schip, goed voor 150 passagiers werd, in 1927, gebouwd in opdracht van gemeente Amsterdam. Na wat omzwermingen in Duitsland gedurende de tweede wereldoorlog ligt dit schip inmiddels in Vreeswijk en is nu in particuliere handen. IJveer XII doet nu dienst als woonschip. 
Gasolietank reiniging voor de binnenvaart
Twee cilindervormige tanks van elke 1.200 liter. Voor zover de huidige eigenaar kon achterhalen waren de gasolietanks nog nooit eerder schoongemaakt. En dat was te zien ! Nadat we de tanks hadden leeggepompt waartijdens de gasolie meermaals tot 2 micron werd gefilterd, konden we de luiken openen. In beide gasolietanks troffen we een laag bacteriesludge van vele centimeters aan. Het was een behoorlijke klus om dit te verwijderen maar het resultaat mocht er zijn. IJveer XII heeft weer schone gasolie en schone gasolietanks.
Vervuilde gasolietank Gasolietank cleaning op locatie Gasolietank reiniging voor de binnenvaart