Verberg menu  
Verberg menu  

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, of heeft u vragen, dan kunt u onze klantenservice bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer:
0486 - 769 049

Adres

Gasolietank-reniging
Palenrij 6a
5411 LX Zeeland

 Contact: 0486 - 769 049

Gasolietank reiniging op locatie mvs Fox

Gasolietank-reiniging op locatie van binnenvaartschip mvs Fox. 
2 gasoliebunkers van elk 15.000 liter. Locatie: Merwedekanaal Gorinchem. Opdracht: Gasoliefilteren en polishen van nog 15.000 liter aanwezige gasolie en het reinigen van de twee gasoliebunkers.
Gasolietank reiniging voor de binnenvaart
Eerst hebben we de inhoud van stuurboord overgepompt naar bakboordtank. Hierbij wordt de gasolie tot 2 micron gefilterd. Ook werd al het water uit de gasolie gehaald. Nadat stuurboordbunker leeg was, konden we het mangat openen en beginnen met het invoeren van zuurstof om de gasolietank te kunnen betreden.
Nadat zuurstofmetingen uitwezen dat het veilig is om de bunkers te betreden, zijn we naar binnen gegaan om de bunkers van binnen te reinigen. Eerst zuigen we alle sludge weg. daarna wordt de bunker met schone diesel onder druk uitgespoten en geschrobt. Daarna word de bunker nogmaals schoongezogen.
Dieseltankreiniging op de mvs Fox Dieseltankreiniging op de mvs Fox
De bunkers en de gasolie zijn weer schoon. De mvs Fox kan weer jaren vooruit. Wilt u ook een offerte voor het reinigen van uw bunkertanks ? Klik dan hier.